web templates free download
Mobirise

A fogamzásgátlásról
Podcast - 2022. szeptember

1855-ben jelent meg az első gumi óvszer. Napjainkban már elérhető szinte mindenki számára az ideális megoldás.

Mobirise

XYZ generáció útikalauz a női testi-lelki egészséghez

Tari Annamária klinikai pszichológus, Dr. Katona Renáta szülész-nőgyógyász és Jaksity Kata a FEME elnöke beszélgettek arról, milyen problémákkal kell és kellett megbirkóznia a különböző korosztályoknak, mennyivel más ma teenager-nek lenni, mint 30 éve.

Mobirise

Mindent a miómáról és a kezelési lehetőségekről Podcast, 2022. július

A mióma a méh jóindulatú megbetegedése. Vannak tünetmentes miómák, de sajnos nem ez a gyakoribb, hanem az, hogy különböző életminőség romlást okoz a páciensnek.

Mobirise

Podcast, 2022. 07. 12.

Mióma - Hogyan tovább a diagnózis után?

Dr. Katona Renáta, szülész nőgyógyász, Soltész Krisztina, klinikai szakpszichológus és Rangos Katalin, FEME alapító beszélgetnek arról, hogy milyen lehetőségeik vannak kezelés és teherbeesés tekintetében, ha mióma diagnózisával szembesülünk.

Mobirise

Hogyan reagál a mióma az esetleges változókori hormonpótlásra?  Podcast - 2022. július

Ha a menopauzában csökken az ösztrogén mennyisége, az alapvetően pozitívan hat a mióma méretére, tehát csökkenti azt. Emiatt is nagyon fontos az időzítés és a megfelelő hormonpótló megválasztása.

Mobirise

Hormonkezelés fiatalon?

2022. július

Mobirise

A babavágyásról
Podcast - 2022. augusztus

Mi a teendőnk abban az esetben, ha eldöntöttük, hogy most már jöhet a gyermek. Hogyan készüljünk fel rá egyes életkorokban és mikor érkezünk oda, hogy már csak az orvos és a lombik segíthet.